4 ianuarie 2024
Views: 569
Id: 25064
 • Raporteaza acest anunt
  Login Required
 • Trimite acest anunt
  peleti producator Oravita pret 17 lei sacul

peleti producator Oravita pret 17 lei sacul

Rezistent la apa: Nu
Nume produs : peleti
Vanzator: Firma
Originea: romania
Stare: Nou
Culoare: capucino
Scop anunt: Vanzare
Model anul: 2020
Descriere:

Proeko Wood este o companie producătoare de peleți specializată în fabricarea de combustibili ecologici de înaltă calitate. Ne angajăm să oferim soluții durabile și eficiente pentru încălzirea și energizarea casei tale.

Dinamismul și pasiunea pentru protejarea mediului ne ghidează în fiecare etapă a procesului de producție. Avem o echipă de experți în industria lemnului și materiilor prime regenerabile, care se asigură că fiecare pellet produs respectă cele mai înalte standarde de calitate.

De ce să alegeți peleții noștri:

 1. Materii prime sustenabile: Ne asigurăm că lemnul folosit pentru producția peleților provine din surse certificate și gestionate responsabil, contribuind la conservarea pădurilor.
 2. Tehnologie de vârf: Utilizăm echipamente moderne și tehnologie avansată pentru a obține peleți de o calitate superioară, cu un conținut scăzut de umiditate și o densitate optimă.
 3. Eficiență energetică: Peleții noștri au o putere calorifică ridicată și un randament de ardere excelent, oferind căldură de lungă durată și eficientă în incinta dumneavoastră.
 4. Ecosistem curat: Producția noastră este concepută cu o atenție deosebită asupra emisiilor și poluării, având un impact minim asupra mediului înconjurător.
 5. Preț competitiv: Ne străduim să oferim peleți de înaltă calitate la prețuri accesibile, astfel încât să puteți beneficia de o sursă de încălzire eficientă fără a vă afecta bugetul.

Suntem dedicati să ne asigurăm că clienții noștri primesc cele mai bune produse și servicii. Ne gândim la viitor și ne-am asumat misiunea de a contribui la protejarea mediului înconjurător prin furnizarea de peleți ecologici și eficienți.

Confirmați decizia dumneavoastră de a alege o sursă de energie ecologică și încercați peleții noștri! Suntem aici pentru a vă oferi soluții durabile și eficiente pentru încălzirea casei dumneavoastră!

pret 1120lei tona

timing
timeings:
 • Monday12:00 AM - 12:00 AM
 • Tuesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Wednesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Thursday12:00 AM - 12:00 AM
 • Friday12:00 AM - 12:00 AM
 • Saturday12:00 AM - 12:00 AM
 • Sunday12:00 AM - 12:00 AM
Informatii pret
Pret: 1 400 RON
Categorie:   
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Trimite mesaj