Cunoasterea principalelor reguli de servire si protocol;
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Cunoasterea meniului pentru a oferi informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi;
Servirea exemplara a clientilor cu produsele comandate de catre acestia;
Debarasarea si asigurarea curateniei in restaurant;
Respectarea normelor de igiena si securitate a muncii.
Cerinte:
Studii medii;
Diploma de calificare in domeniu; (constituie un avantaj)
Experienta de minim 1 an pe un post similar; (constituie un avantaj)
Prezenta agreabila, amabilitate, atitudine pozitiva;
Program 2 zile lucrate / 2 zile libere cu incepere de la ora 10.00
Beneficii:
Salarii corespunzator cu experinta 2.600 - 2.800 RON
Bonusuri in funcție de performanțe,
2 mese calde, cafea
Transport decontat
- Monday12:00 AM - 12:00 AM
- Tuesday12:00 AM - 12:00 AM
- Wednesday12:00 AM - 12:00 AM
- Thursday12:00 AM - 12:00 AM
- Friday12:00 AM - 12:00 AM
- Saturday12:00 AM - 12:00 AM
- Sunday12:00 AM - 12:00 AM