29 mai 2022
Views: 86
Id: 18799
 • Raporteaza acest anunt
  Login Required
 • Trimite acest anunt
Media
  masaj de relaxare, masaj timisoara, masaj terapeutic, masaj prostatic, masaj energetic

masaj de relaxare, masaj timisoara, masaj terapeutic, masaj prostatic, masaj energetic

Descriere:

Masajul pentru bebeulsi

Stiati ca bebelusii se nasc stresati?  Studiile medicale arata ca masajul sugarului atenueaza stresul pe care nou-nascutii il experinteaza ca urmare a schimbarii bruste de mediu, pe care o creeaza nasterea. Fatul tocmai a petrecut noua luni intr-o casa care l-a hranit, i-a tinut de cald, i-a adus oxigenul de care avea nevoie , i-a oferit miscari blande de leganat pentru a-l linisti si a avut permanenta grija sa elimine deseurile. Acum lumea exterioara a preluat controlul, iar lucrurile din simplu au evoulat in mai dificil. Masajul permite o tranzitie mai lina de la uterul confortabil la lumea exterioara.

Da, si bebelusii au nevoie de masaj, la fel ca si mamicile, tatii si orice alta categorie de varsta. Masajul ajuta sugarii care se nasc prematur cu diverse afectiuni congenitale. Dar masajul se efectueaza si cand sunt sanatosi copii mici.

Timpul folosit pentru masajul copilului mic este relaxant si placut atat pentru maseuza cat si pentru copil. Pentru a se bucura de acest masaj, bebelusul are nevoie sa ii fie satisfacute cateva nevoi. Prima nevoie este cea de liniste. Asigurati-va ca in camera este caldura si fara curenti de aer.  Multi parinti considera ca imediat dupa baie este cel mai bun moment, deoarece copilul este curat si cu porii pielii dilatati.

A doua-a nevoie a bebelusului este alegerea unui ulei special pentru pielea fina si de multe ori iritata a bebelusului. Uleiul este bine de testat pe antebratul bebelusului. Se asteapta cateva minute bune. Daca pielea nu se irita atunci uleiul este tolerat de pielea senzitiva si sensibila a sugarului.

Se folosesc miscari continue, usoare si netede, folosind cat mai mult posibil mana, palma si varful degetelor. Atunci cand se maseaza  pieptul, se folosesc miscariile pe diagonala , de la umar la soldul opus. La spate se folosesc miscari de mangaiere, longitudinale de sus in jos. Mangaierea poate fi folosita si la nivelul fetei,la membre si la cap.

Pentru programari la masaj la bebelusi sunati la numarul: 0724 474 501

timing
timeings:
 • Monday12:00 AM - 12:00 AM
 • Tuesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Wednesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Thursday12:00 AM - 12:00 AM
 • Friday12:00 AM - 12:00 AM
 • Saturday12:00 AM - 12:00 AM
 • Sunday12:00 AM - 12:00 AM
Informatii pret
Pret:
Categorie:   
Etichete anunt:   
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Trimite mesaj