11 mai 2020
Views: 1591
Id: 6708
  • Raporteaza acest anunt
    Login Required
  • Trimite acest anunt
Media
    Kaspersky Antivirus

Kaspersky Antivirus

Descriere:

Kaspersky Antivirus oferă protecție exhaustivă împotriva diferitelor tipuri de amenințări la adresa securității informațiilor. Diferite funcții și componente ale protecției sunt disponibile ca parte a aplicației Kaspersky Antivirus pentru a vă oferi o protecție complexă.

Protecția computerului 

Fiecare tip de amenințare este tratat de o componentă de protecție dedicată. Puteți activa și dezactiva componentele de protecție și puteți configura setările acestora.

Pe lângă protecția în timp real furnizată de componentele de securitate, vă recomandăm scanarea regulată a computerului pentru viruși și alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibilă răspândire a programelor rău intenționate care nu fost descoperite de componentele protecției; de exemplu, pentru că securitatea a fost setată la un nivel scăzut sau din alte motive.

Pentru a menține la zi aplicația Kaspersky Anti-Virus, trebuie să actualizați bazele de date și modulele software utilizate de aplicație.

Unele activități specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activității utilizatorului în sistemul de operare) sunt efectuate utilizând instrumente avansate și experți.

Antivirusul pentru fișiere

Componenta Antivirus pentru fișiere împiedică infectarea sistemului de fișiere din computer. Componenta pornește la pornirea sistemului de operare, rămâne rezidentă în memoria RAM a computerului și scanează toate fișierele deschise, salvate sau lansate pe computer și pe toate unitățile conectate. Kaspersky Anti-Virus interceptează orice încercare de accesare a unui fișier și scanează fișierul pentru identificarea virușilor și altor programe malware cunoscute. Accesul în continuare la fișier este permis numai dacă fișierul nu este infectat sau dacă este dezinfectat cu succes de către aplicație. Dacă, dintr-un anumit motiv, un fișier nu poate fi dezinfectat, acesta este șters. O copie a fișierului va fi mutată în Carantină când se întâmplă acest lucru. Dacă un fișier infectat este plasat în același loc în care era fișierul șters cu același nume, Carantina salvează numai copia ultimului fișier. Copia fișierului anterior cu același nume nu se salvează.

Antivirus pentru e-mail

Antivirusul pentru e-mail scanează mesajele de e-mail primite și expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai dacă nu conține obiecte periculoase.

Antivirus pentru Web

Antivirusul pentru web interceptează și blochează executarea de scripturi de pe site-uri web dacă acestea reprezintă o amenințare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizează întregul trafic web și blochează accesul la site-uri web periculoase.

Antivirus MI

Antivirusul MI asigură utilizarea în siguranță a clienților MI. Componenta protejează informațiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigură funcționarea în siguranță a diferitelor aplicații de mesagerie instantanee.

Monitorizare sistem

Componenta Monitorizare sistem derulează înapoi modificările făcute de malware sistemului de operare.

Această componentă oferă protecție împotriva programelor malware, inclusiv:

Exploatări

Programe care blochează ecranul

Programe de criptare

Ransomware care criptează date sau blochează accesul la fișiere sau la sistem și extorchează răscumpărare pentru restaurarea fișierelor sau accesul la acestea.

Nu este recomandată dezactivarea acestei componente.

Blocare atacuri de rețea

Blocare atacuri de rețea se încarcă la pornirea sistemului de operare și urmărește traficul de rețea de intrare pentru activități caracteristice atacurilor de rețea. Când se detectează o încercare de atac asupra computerului, Kaspersky Anti-Virus blochează orice activitate de rețea a computerului atacator țintită împotriva computerului dvs.

Anti-Phishing

Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla dacă acestea sunt incluse în lista de adrese URL de phishing. Această componentă este încorporată în Antivirusul pentru Web și Antivirusul MI.

Tastatură de pe ecran

Tastatura de pe ecran împiedică interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware și protejează datele personale împotriva încercărilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.

My Kaspersky

Dacă pe un computer este instalat Kaspersky Anti-Virus, puteți să gestionați la distanță protecția acestui computer din portalul My Kaspersky.

Conexiune sigură

Kaspersky Anti-Virus îți protejează datele la conectarea la rețele Wi-Fi nesigure.

 

Informatii pret
Pret: 70 RON
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Trimite mesaj