10 mai 2020
Views: 878
Id: 5380
  • Raporteaza acest anunt
    Login Required
  • Trimite acest anunt
no media
    Știu că întâlnirile online nu sunt cel mai bun l

Știu că întâlnirile online nu sunt cel mai bun l

Descriere:

Știu că întâlnirile online nu sunt cel mai bun loc pentru a căuta o relație serioasă, dar hei, merită să vă fotografiați! Nu caut un cârlig, o întâlnire ocazională, un stand pentru o noapte sau un prieten cu situații de beneficii, așa că dacă asta vă interesează, vă rugăm să vă deplasați în căutarea dvs. Am fost în relații diferite suficient de mult pentru a ști ce vreau și nu vreau la un partener. Ai încredere și fii independent și propria persoană! ;) Ar trebui să aveți o carieră stabilă (sau cel puțin un loc de muncă care vă poate sprijini) și căutați, de asemenea, să vă stabiliți (înțelepte în căsătorie) în viitorul apropiat.

Acum că am scos toate lucrurile din asta, un pic mai multe despre mine. Am 34 de ani, o medie de construire în timp ce merg la sală aici și acolo. Sper să încerc drumeții și jogging pentru a pierde o greutate nedorită. Vreau să mă stabilesc și să încep o familie cu cineva care să fie matur și care să-și facă mintea.

Toată lumea are preferințe personale într-un partener, iar a mea este că sunteți drăguți datorită capacității de a vă raporta unii la alții, vă rugăm să aveți vârsta mai mare de 40 de ani. Îmi pare rău pentru o postare atât de lungă, dar dacă ați citit până în acest moment și nu ați urmărit , Sper să vă cunosc!

Informatii pret
Pret:
Categorie:   
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Trimite mesaj