4 ianuarie 2024
Views: 486
Id: 25069
 • Raporteaza acest anunt
  Login Required
 • Trimite acest anunt
Media
  Contabilitate ONG – fundatii si asociatii nonprofit in Bucuresti

Contabilitate ONG – fundatii si asociatii nonprofit in Bucuresti

Descriere:

Doriti sa traiti intr-o societate cu o grija mai mare asupra viitorului oamenilor, animalelor si a plantelor. Alegeti sa pasiti intr-o lume ce devine mai buna prin implicarea voluntara. Si toate acestea devin realizabile prin optarea pentru o forma de organizare juridica ce ofera inclusiv posibilitatea legala de primi donatii, pentru ca efortul dumneavoastra sa fie sprijinit si de alti oameni. Dar, bineinteles, este nevoie si de contabilitate pentru ONG (fundatii si asociatii nonprofit) in Bucuresti. Iar de acest serviciu puteti sa beneficiati la un cost redus, adaptat numarului de documente lunare si a numarului de salariati.

 

Stim ca va bucurati de sentimentul de implinire oferit de rasplata unui viitor cu sustenabilitate ridicata. Iar placerea de a vedea o schimbare pozitiva, nu va intarzia sa apara. Si, indiferent daca sunteti singur, ajutat de voluntari ori de salariati ai ONG-ului (fundatiei sau asociatei nonprofit) din Bucuresti, Urgent Consult va ofera serviciile de contabilitate care sa faciliteze existenta acestei idei transformata in realitate. In plus, schimbul de documente se poate realiza atat prin prezenta dvs la punctul nostru de lucru cat si prin email, astfel incat sa beneficiati de cat mai mult timp liber, ori pe care sa il alocati organizației neguvernamentale.

 

Urgent Consult reprezinta o firma de contabilitate din Bucuresti, cu expierienta atat pentru ONG-uri (fundatii si asociatii nonprofit), cat si pentru SRL-uri, SA-uri, PFA-uri, II-uri, CMI-uri si salarizare personal. De asemenea, vi se va oferi o gestiune contabila adaptata constant la schimbarile legislative de pe intreg parcursul anului.

timing
timeings:
 • Monday12:00 AM - 12:00 AM
 • Tuesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Wednesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Thursday12:00 AM - 12:00 AM
 • Friday12:00 AM - 12:00 AM
 • Saturday12:00 AM - 12:00 AM
 • Sunday12:00 AM - 12:00 AM
Informatii pret
Pret: 250 RON
Categorie:   
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Trimite mesaj