28 septembrie 2023
Views: 530
Id: 24267
 • Raporteaza acest anunt
  Login Required
 • Trimite acest anunt
  Alkotox te ajută să scapi de alcoolism

Alkotox te ajută să scapi de alcoolism

Descriere:

Ce este Alkotox?
Alkotox este un produs solubil care nu doar reușește să combată dependența de alcool, ci și ajută organismul să se refacă după ravagiile făcute de consumul băuturilor alcoolice.

Dorința de a consuma zilnic cantități din ce în ce mai mari de alcool dispare, organismul intră în proces de dezintoxicare iar organele își recapătă funcționarea optimă.

Alcoolismul poate conduce la afecțiuni mult mai grave ale inimii, sistemului nervos, sistemului circulator, poate cauza unele dintre cele mai grave boli. În plus sunt afectate relațiile de la muncă, din familie și tot alcoolul e cel care poate cauza depresii severe.

Ce conține Alkotox?
Componentele produsului sunt alese pentru binecunoscutele efecte pe care le au asupra organismului afectat de consumul de alcool pe termen lung;

extract de cimbru – esențial în eliminarea toxinelor, ajută la normalizarea tractului gastro-intestinal;
rădăcină de lemn dulce – determină normalizarea funcției rinichilor. Sunt eliminate rapid din organism toxinele și alcoolul. Ajută la imunitate și starea generală de sănătate;
extract de armurariu: Liniștește sistemul nervos și îndepărtează intoxicația cu alcool;
extract de mentă – reduce dorința de a bea alcool.

Cum acționează Alkotox?
Încă de la primele folosiri, Alkotox se dovedește eficient: sunt ameliorați parametrii hepatici, dispare mahmureala și pofta de alcool, se îmbunătățește starea de sănătate a sistemului cardiovascular și a celui nervos.

Reacția dependentului la doar câteva zile de folosire a produsului este una de respingere a alcoolului. Starea de spirit devine mult mai bună, organismul se reface și sănătatea e din nou în parametri optimi.

Mod de utilizare
Alkotox este foarte ușor de luat, e suficient să puneți picăturile într-un pahar cu apă, în ceai sau chiar în cafea. Picăturile nu au gust și nici nu schimbă gustul băuturii în care sunt puse.

Este foarte important să păstrați acest obicei în fiecare zi pentru a asigura eficiența Alkotox în lupta contra dependenței de alcool.

Prețul redus este de 169 lei. plata se face în momentul în care primiți pachetul. Pentru comandă avem nevoie de un număr de telefon si numele complet.

Mai multe informații găsiți aici: https://alkotox.net/

timing
timeings:
 • Monday12:00 AM - 12:00 AM
 • Tuesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Wednesday12:00 AM - 12:00 AM
 • Thursday12:00 AM - 12:00 AM
 • Friday12:00 AM - 12:00 AM
 • Saturday12:00 AM - 12:00 AM
 • Sunday12:00 AM - 12:00 AM
Informatii pret
Pret: 169 RON
Categorie:   
Etichete anunt:         
Shedule a Test Drive
Apply For TradeIn With Us
Send Your Bid
Trimite mesaj